23.07.19       
EVENIMENTE
13.11.2008 15:53
Dabija - "ecolog spiritual"

Partidul Ecologist „Alianta Verde” a decis sa sustina la alegerile din Parlamentul Romaniei din 30 noiembrie candidatura scriitorului Nicolae Dabija, presedinte al Forului Democrat al Romanilor din Republica Moldova

Vladimir Braga, liderul Aliantei, a mentionat miercuri, ca Nicolae Dabija, „în activitatea sa de om de stiinta, de literatura si cultura, se remarca si ca ecologist notoriu al ecologiei spirituale”.

El a mentionat ca, in plus, Nicolae Dabija traieste „in spatiul estic si are contacte permanente cu cetatenii romani din Republica Moldova, dar si cu cei din alte state estice ca: Ucraina, Rusia, Belarus, Letonia, Lituania, Estonia etc.”.

„Dumnealui cunoaste realitatea politica, economica si sociala din statele respective nu din auzite, ci din cele traite si vazute. Ne exprimam increderea ca alegerea dlui Nicolae Dabija in Parlamentul Rominiei din partea rominilor din afara frontierelor va contribui in mod elocvent la implementarea principiilor democratice ecologiste”, a spus Vladimir Braga.

sujeturi:
POLEMICA
Для того чтобы добавить комментарий необходимо авторизироваться
TEMELE ZILEI
REFERENDUM
Какая из перечисленных идентичностей наиболее близка вашему самоощущению?
Я - молдаванин
Я - румын
Я - русский (русскоязычный)
Я - бессарабец
Йа креведко
Ни одна из перечисленных
Сами мы не местные
TOATE VOTURILE
POLEMICA
PROIECTE