19.07.19       
EVENIMENTE
16.12.2008 13:46
Razboiul brazilor - 2

Maşina care transporta bradul procurat de primăria capitalei către Piaţa Marii Adunări Naţionale (PMAN) pentru a fi instalat astăzi a fost oprită de agenţi de circulaţie la ieşirea din satul Cojuşna, raionul Străşeni, fostul judeţ Chişinău. După ce au verificat toate actele, poliţiştii l-au anunţat pe şoferul automobilului că trebuie să aştepte specialiştii de la Inspectoratul Ecologic de Stat ca să verifice şi ei dacă totul este în ordine. Asta deşi angajaţii direcţiei municipale de gospodărire a spaţiilor verzi afirmă că un aviz ecologic în acest caz nu este necesar.

După mai bine de jumătate de oră de aşteptare, unul dintre agenţii de circulaţie a urcat în camionul cu Pomul de Crăciun şi a anunţat şoferul că trebuie să meargă la Ocolul Silvic din Străşeni „pentru verificări”, fiindcă bradul este „arestat”.

Bradul procurat de primăria capitalei este înalt de 11 metri şi are 23 de ani. Amintim că autorităţile locale anunţase că vor instala astăzi Pomul de Crăciun în PMAN, iar Guvernul urma să-şi inaugureze „bradul ţării” vineri.

Anul trecut, Pomul de Crăciun montat la dispoziţia primarului capitalei în PMAN, la 9 decembrie, a dispărut peste noapte. În câteva ore a fost adus lângă Arca de Triumf, iar apoi în faţa sediului Primăriei.

Dupa materialele: Jurnal de Chisinau


POLEMICA
Для того чтобы добавить комментарий необходимо авторизироваться
TEMELE ZILEI
REFERENDUM
Какая из перечисленных идентичностей наиболее близка вашему самоощущению?
Я - молдаванин
Я - румын
Я - русский (русскоязычный)
Я - бессарабец
Йа креведко
Ни одна из перечисленных
Сами мы не местные
TOATE VOTURILE
POLEMICA
PROIECTE