21.07.19       
EVENIMENTE
18.12.2008 17:46
"Totul va fi bine…"

Noul proiect de lege cu privire la autonomia Transnistriei, pe care il pregateste Moldova, nu se deosebeste cu nimic de legea anului 2005. Acest fapt l-a recunoscut presedintele Moldovei Vladimir Voronin in discutia cu jurnalistii moldoveni in cadrul vizitei sale in Balti.

Dupa spusele lui Voronin, proiectul, care intentioneaza sa-l prezinte colegului transnistrean, nu este cu nimic mai prejos decat alte acte legislative analoage. “In procesul de elaborare a proiectului de lege, Chisinaul a studiat toate autonomiile, existente in lume si legile, care reglementeaza aceste structuri”, - a declarat presedintele Moldovei.

In acelasi timp, Vladimir Voronin a recunoscut, ca “noua” propunere a partii moldovenesti, cu care va merge la intrevederea cu Smirnov, nu se deosebeste cu nimic de legea adoptata de catre parlamentul tarii in anul 2005 care fixeaza pentru Moldova statutul de stat unitar. “Nu este vorba despre un careva act nou, ci despre proiectul de lege, elaborat in vara anului 2005”, - a declarat el. “Totul va fi bine, esential, ca partea transnistreana sa urmareasca acelasi lucru”, - a concluzionat Voronin.

sujeturi:
POLEMICA
Для того чтобы добавить комментарий необходимо авторизироваться
TEMELE ZILEI
REFERENDUM
Какая из перечисленных идентичностей наиболее близка вашему самоощущению?
Я - молдаванин
Я - румын
Я - русский (русскоязычный)
Я - бессарабец
Йа креведко
Ни одна из перечисленных
Сами мы не местные
TOATE VOTURILE
POLEMICA
PROIECTE